Форум - Тусовка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум - Тусовка » Реклама » Який холодильник обрати?

Який холодильник обрати?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт. Мені дуже подобається техніка від Сіменс. Хочу і холодильник цього бренду. Порадьте хорошу модель холодильника, якщо у вас такі є в домі.

0

2

Так зрозуміло. Техніка цього виробника дуже хороша за якістю. У моїх знайомих холодильник цього бренду працює багато років. А я свій Індезит уже двічі ремонтувала, майже новий...

0

3

Рената написал(а):

Так зрозуміло. Техніка цього виробника дуже хороша за якістю. У моїх знайомих холодильник цього бренду працює багато років. А я свій Індезит уже двічі ремонтувала, майже новий...

Ось бачите. Отже, я з вибором виробника вдало визначилася. Аби ще вдало купити холодильник.

0

4

Дуже добре, що Ви хочете купити холодильник саме цього бренду, адже холодильники Siemens https://bs-partner.com.ua/catalog/vstra … i-siemens/ дійсно хороші по якості та мають гарний продуманий дизайн. Дивіться усі в наявності у мережі магазинів BS Partner та обирайте саме тут, тому що лише цей офіційний дилер ТМ Siemens та Bosch дає додаткові два роки гарантії до офіційної на такий же термін на велику побутову техніку. Компанія на ринку України понад 10 років, доставляють техніку у всі регіони.

0

Вы здесь » Форум - Тусовка » Реклама » Який холодильник обрати?